Super Premium hrana za kućne ljubimce

Napravljeno u Njemačkoj

Visokokvalitetni sastojci

The JOSERA Jamstvo kvalitete

Uz JOSERA hranu za ljubimce možete biti sigurni u sljedeće: Kao stručnjaci za prvoklasnu prehranu kućnih ljubimaca, primjenjujemo više od 75 godina iskustva i stručnog znanja. Tko se odluči za robnu marku hrane za kućne ljubimce JOSERA dobiva „hranu iz strasti“. U tim se riječima krije naša predanost i obećanje recepata Super Premium kvalitete prema kojima proizvodimo visokokvalitetnu hranu za Vaše pse, mačke i konje. Naša raznovrsna ponuda opskrbljuje Vaše četveronošce u svim fazama života i to na najvišoj razini. Uvjerite se i sami.

Razvoj proizvoda – Samo najbolje za Vašeg ljubimca

Nije dovoljno da je visokokvalitetna hrana za kućne ljubimce Vašem četveronošcu samo ukusna, nego mora biti i posebno podnošljiva te zadovoljavati njegove individualne potrebe. Zato visokokvalitetne recepture naših proizvoda zajednički razvija tim nutricionista te stručnjaka iz znanosti i prakse u skladu s najnovijim saznanjima. Naši su stručnjaci pri razvoju naših recepata uvijek u korak s vremenom i primjenjuju najnovija znanstvena saznanja priznatih znanstvenika s područja prehrane životinja.

Schieblehre_555x555px

Najviša kvaliteta kod nas počinje pažljivim odabirom sastojaka. Kod naše Premium hrane za pse, mačke i konje upotrebljavamo zato isključivo visokokvalitetne, prirodne i zdrave sastojke. Ne dodajemo genetički modificirane sirovine jednako dosljedno kao i pšenicu, soju, umjetna bojila, arome i konzervanse. To osiguravamo putem ugovora s našim dobavljačima i redovito provjeravamo u vlastitom akreditiranom laboratoriju. Radi stalnog jamstva visokog standarda kvalitete pridajemo najveću važnost dugoročnoj i pouzdanoj suradnji sa svojim trgovinskim partnerima.

Podrazumijeva se da naši mesni sastojci isključivo potječu od životinja koje su prikladne za prehranu ljudi. Radi zaštite divljih ribljih stokova, losos sadržan u našim proizvodima potječe iz europskih ekoloških ribogojilišta. Uz to se kod proizvodnje JOSERA Premium hrane za životinje daje prednost upotrebi sirovina iz regije.

Labor_555x555px

JOSERA jamči besprijekornu prvoklasnu kvalitetu proizvoda. Iz tog se razloga prije prerade sve ulazne sirovine ispituju u našem akreditiranom laboratoriju prema najstrožim kriterijima i najvišim standardima kvalitete. Dodatno se ponovno provjeravaju i gotovi izlazni proizvodi prije nego napuste tvornicu. Od utemeljenja tvrtke ne provodimo nikakva ispitivanja na životinjama u svrhu razvoja naše hrane za kućne ljubimce. 

Prehrambeni kemičari, biolozi i laboranti zajednički rade kako bi Vašoj životinji uvijek mogli zajamčiti najbolju kvalitetu. Uz najbolje prihvaćanje, probavljivost, podnošljivost i blagotvoran učinak za kožu i dlaku, JOSERA proizvodi Vašem četveronožnom ljubimcu uvijek nude istinsku korist. Kako bismo opravdali svoj vodeći položaj u kvaliteti, redovito se, pored državnih kontrola, dobrovoljno podvrgavamo i neovisnim ispitivanjima. Neovisni ispitivači koje unajmljuje država dodijelili su laboratoriju Josera Erbacher Service Labor akreditaciju kojom se dokazuje sukladnost s normom ISO/IEC 17025 koja propisuje najviši mogući internacionalni standard kvalitete ispitnih laboratorija. 

Ntakata-Mountains_555x555px

Pri našem svakodnevnom poslovanju u prvom nam je planu uvijek odgovornost prema drugim ljudima, životinjama, okolišu i budućim generacijama. Zato smo sve aspekte održivosti (ekonomija, ekologija i čovjek) objedinili pod jednim konkretnim ciljem: gospodariti u potpunosti klimatski neutralno do 2020. Radi ostvarenja tog cilja, u svojoj smo strategiji održivosti utvrdili da ćemo kompenzirati za sve emisije CO2 koje su uzrokovali naši proizvodi. U suradnji s Carbon Tanzania i myclimate kao aktivan partner podupiremo projekt očuvanja šuma Ntakata Mountains. 

Radi daljnje optimizacije naše ekološke učinkovitosti, u sklopu svog sustava upravljanja okolišem i energijom kontinuirano provjeravamo sve svoje postupke i proizvode. Tako, primjerice, ekonomičnim proizvodnim postupkom i ekološki prihvatljivim postupkom prijevoza dugoročno smanjujemo onečišćenje koje nastaje tvrtkinim poslovanjem. Već smo višestruko odlikovani zbog zalaganja za uštedu energije i smanjenja emisija CO2. 

2018. je JOSERA postao prvi proizvođač hrane za životinje koji je objavio izvješće o održivosti. To izvješće je u skladu sa smjernicama  Globalne inicijative za izvještavanje (GRI).

Obiteljska tvrtka JOSERA Vaš je idealan partner za zdravu prehranu, održiv i ekonomičan rad te vrsno upravljanje kvalitetom: U to se možete pouzdati!