Super Premium hrana za kućne ljubimce

Napravljeno u Njemačkoj

Visokokvalitetni sastojci

RENAL CAT DRY

Vaša mačka boluje od bubrežne bolesti? U takvim slučajevima može pomoći odgovarajuća prehrana: hrana kao naš proizvod Josera Help Renal posebno je osmišljena za mačke s bubrežnim tegobama.

Jer mnoge se mačke s bubrežnom bolešću često loše hrane – ovdje će pomoći visoka prihvatljivost medicinski suhe hrane. Josera Help Renal potiče opskrbu hranjivim tvarima dan po dan – svim važnim vitaminima, mineralima i elementima u tragovima koji su mački potrebni. Osim toga, receptura s reduciranim udjelom proteina i fosfora pomoći će pri rasterećenju bubrega. Radi kompenzacije svaki je kroket dijetetske potpune prehrane obogaćen vitaminima B, koji će se pri takvim tegobama pojačano gubiti putem bubrega. Kopriva sadržana u kompleksu fitogenih minerala tradicionalno se upotrebljava za terapiju mokraćnih putova ispiranjem te se k tome cijeni i zbog svojih protuupalnih svojstava.

Rasterećuje se oboljeli bubreg i na taj način poboljšava opće zdravstveno stanje mačke. No nažalost proces oboljenja može se većinom samo usporiti.

  • Metabolizam organa, prije svega bubrega, rasterećuje se recepturom siromašnom proteinima i fosforom
  • Bogata vitaminima B koji se pojačano gube pri bubrežnim tegobama
  • Kompleks fitogenih minerala: kopriva potiče izlučivanje putem urinarnog trakta
  • Zbog visoke prihvatljivosti i gustoće energije djeluje se protiv mršavljenja te se osigurava opskrba hranjivim tvarima
  • Ulje lososa opskrbljuje organizam omega-3 masnim kiselinama koje djeluju protuupalno i igraju važnu ulogu za imunološki sustav

Dijetetska potpuna prehrana bez glutena za odrasle mačke s kroničnom bubrežnom insuficijencijom

  • Veličina pakovanja:
  • 400g
  • 2kg
  • 10kg
Dijetetska potpuna prehrana bez glutena za odrasle mačke s kroničnom bubrežnom insuficijencijom
bjelančevine osušenih čvaraka; masnoće peradi; riža; kukuruz; dehidrirana pulpa repe (prirodan izvor dijetetskih vlakana); sušeni krumpir; bjelančevine krumpira; hidrolizirani životinjski proteini; minerali; hidrolizat jetre peradi; lososa ulje; origano; đumbir; ružmarin; kopriva; gospin trn; brusnica;
RENAL CAT DRY Kompozicija
Težina
neaktivan,-na / stariji,-a
normalno aktivan,-na / aktivan,-na
2 – 3 kg 30 – 40 g 40 – 50 g
3 – 4 kg 40 – 45 g 50 – 60 g
4 – 5 kg 45 – 55 g 60 – 70 g
5 – 7 kg 55 – 70 g 70 – 90 g
7 – 10 kg 70 – 85 g 90 – 115 g

Preporuka za svakodnevnu prehranu.
Za optimalan učinak životinji treba davati isključivo dijetetsku hranu. O ostalim pitanjima davanja hrane potrebno je prethodno posavjetovati se s nadležnim veterinarom.
Životinji uvijek ostavite svježu vodu za piće.
Analitičke komponente
sirova protein 26.8 %
sirova mast 20.2 %
sirova vlakna 2.6 %
sirovi pepeo 5.0 %
kalcij 0.55 %
fosfor 0.45 %
magnezij 0,70 %

Prednosti proizvoda

Kopriva

Kopriva

Kopriva se tradicionalno upotrebljava u terapiji mokraćnih putova ispiranjem. Zbog svojih je pozitivnih svojstava poznata od doba antike. U travarstvu joj se pripisuju i protuupalna svojstva.
Reducirani sadržaj proteina i fosfora

Reducirani sadržaj proteina i fosfora

Nizak udio proteina i fosfora probranih sastojaka rasterećuju metabolizam organa, u prvom redu bubreg. Na taj se način pomaže bubrežnoj funkciji u mačaka te sprječava preopterećenje bubrega.
„Ulje lososa i vitamini B za bubrežne pacijente”

„Ulje lososa i vitamini B za bubrežne pacijente”

Ulje lososa opskrbljuje organizam omega-3 masnim kiselinama koje djeluju protuupalno i igraju važnu ulogu za imunološki sustav. Budući da životinje mogu gubiti vitamin B pri bubrežnom oboljenju, važan je bogati dodatak: sadržani vitamini B nadopunju se u mnoštvu životno važnih procesa u tijelu, kao što je energetski metabolizam, krvotok i funkcije živaca.